"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


my best friend !
7 Jun 2011 1:26 am | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah

Kali nie aku nk citer pasal best friend aku . Name die 0rg "Puteri Balqis n Raja Nur Zalikha" . Due-2 ade pangkat puteri n raja kan-2 ?? kite 0rg start jadi best friend sejak pindah kat skul SK Iskandar Perdana kat Sidec . Kite 0rg jadi pengawas ict kat skul tuhh .. Kite 0rg nie sntiase bersame , name p0n BFF kan ?? Tpi kite 0rg nie pelik sket klau waktu rehat je mesti x jumpe .. Bese lha kite 0rg nie kan ade kuase magic . Klau pegi toilet tuhh semue nk ikut , padahal x buat pe p0n dlm tu .. Cume lepak-2 je . Da x de tmpt nk lepak situ p0n jadi lha .. Da lha kite 0rg nie kuat gossip , mmg b'tambah lha geng kite 0rg ..... Nk ta0 spe ????? Syaitan lha spe lgi rumah die kan kat dlm toilet yg busuk tuuuuu ... 0ke lha da t'mas0k t0pik laen plak .. Yg paling pandai kat dlm geng kite 0rg ialah Balqis die nie mmg pandai giler lha  sbb die duduk sblh bdx yg paling pandai kat skul aku .. Bdx tu nme Nur Alyaa Liyana . Sedap kan name die ?? Kite 0rg nie kadang-2 digelar sbgai "Geng 0ren" sbb kite 0rg pkai vest warna 0ren .. cantekkkk* 0ke lha nnti aku citer lgi . Bhaiii~

*balqisemieraja* best friend forever