"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


peperiksaan percubaan UPSR
30 Jun 2011 5:06 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah
ask0m , lame aku x update bl0g rase rindu lha plak kat bl0g aku nie .. hehe ~ sje je hari nie aku nak update sbb b0rink 0nl fb x de spe p0n nk chat .. eh......eh...... lupe plak nk citer pasal title aq hri nie , x lame lgi aq nk menduduki peperiksaan percubaan UPSR rse nye lgi due minggu k0wt . dngr citer percubaan lebih susah dri sbnr btul ke ? pk pentadbiran sklh aku ckp klau peperiksaan percubaan nie dpt 5A die 0rg nk belanja KFC . klau bley k0rg d0a kan lha t0k aq supaya berjaya dpt 5A ye ! nnti aku bgi k0rg sket KFC tu tpi sisa die lha , hehe ~ x de lha smpai cam tu kejam sgt lha . aku harap aku dpt b0rg t0k mas0k asrama yg best-2 .... rse-rse k0rg asrama kat mne pling best ekk ??? bgi lha idea sket . klau x nk p0n x pe .. nk pekse tpi aku rse mcm aku x sedia lgi lha mcm mne nie ????? b'debar-2 hati aku .... aku tak0t fail , bru-2 nie p0n aq dpt 3A 2B . ter0k kan mcm mne lha nk dpt 5A .. hrp k0rg sudi d0akan t0k aq ... bye-bye semue ! ^_^

emie^^,