E
M
Y
L
I
A
R
tusyen , tusyen , tusyen !
8 Jun 2011 | 0 comments


tdi aku pegi tusyen . hari nie aku belajar subjek matematik . el0k2 sume da smpai kat sklh cikgu aku plak yg x smpai-2 lgi . tunggu punye tunggu punye tunggu ......... da setengah jam b'lalu . x dtg-2 lgi . aku ckp lha kat kwn aku nie "nth-2 cikgu gi b'cuti smpai t'lupe hari nie ade kelas" mane lha ta0 btul kan ?? sbb nye cikgu nie mmg suke gi b'cuti p0n .. maklum lha nk m'hilangkan stress nye .. lame sket lepas aku ckp tuhh cikgu kelas sbelah ms0k lha kelas kite 0rg yg riuh-rendah nie . cikgu tu p0n tnye 'hari ni awak belajar subjek apa ?' then , kite 0rg p0n jwp lha "matematik" . pastu cikgu tu ms0k blek kelas die . cikgu tu dgr kite 0rg nie bising sgt , die ter0s je bgi keje BI die tuhh .. ingt kan bley sembang-2 dulu , tapi dtg plak keje nye ! x smpai 20 minit p0n cikgu math aku p0n dtg . die tnye lha kite 0rg 'keje apa yang awak buat nie ?' ... kite 0rg jwp lha "BI cikgu" cikgu tu p0n tnye lgi 'spe bgi ?' ......."cikgu sakinah" . cikgu tu ckp lgi '0ke simpan dulu keje awak tuh kite buat matematik.' kite 0rg p0n simpan lha .. then , cikgu bagi lha ketas kat kite 0rg .. satu set ketas tu cikgu bagi lha kat aku yg duduk kat dpn nie . pastu cikgu ckp "ni bagi kat p0mpuan je." s0 , aku ik0t je lha ckp cikgu tuhh .. lebih kurang 3 ketas kowt kite 0rg buat .. mcm biase lha cikgu nie suke kite 0rg kumpulkan bile da siap , then cikgu bgi blek ketas tuhh tpi 0rg lain punye lha sbb nk tick . first aku dpt nme *Mior Muhd Syamil* second aku dpt nme *Akhimullah* third aku dpt nme *Muhd Naim* .. yg third tu ex boyfriend aku .. waktu nk bgi blek tu aku suruh lha bdx sbelah aku yg bgi kan . padahal dekat je , pemalas btul aku nie ! sian bdx tuhh jadi kuli aku .. hehe~ ala bak kate 0rg tue ke mude tah "sekali sekala dapat pahala" .. kan-2 ?? bpe minit lepas tuhh tibe lha mase yg di nnti-2 kan .. ta0 ape ????? blek lha ape lgi , da la aku da ngnt0k sesgt nie .. maklum lha belajar mlm-2 ... mesti lha ngnt0k . tapi mase da smpai rumah tu aku x tid0 p0n aku tngk citer *KUM KUM THE SERIES* besttttttttttttttttttttttttttt ! bagi aku lha , k0rg aku x ta0 lha .. lepas abis citer tu aku terus lha update bl0g . smpai lha skrg nie ......... tu je lha citer aku best ke x ke yg penting k0rg da bce ..