"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


All Neww !
12 Nov 2011 10:28 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah

Ary ny aku happy sangat nk tao knpe ?
Sbb ary ny aku dpt mcm-2 , bkn 1 bende je tpy lebyh dary tuhh .

Sebenarnye tdy aku ngn family aku kecuali abg aku gy Ipoh .
Kiteorg nk hantar kain untk bwt baju kurung kat sne .
Baju kurung aku wane pink black , cantek weyhh !
Lepas siap ukur baju aku, kaka aku , adeq aku, mak aku , bapak aku x ekk ! HEHE .
Bapak aku terus gy masjid yg b'dekatan untk ape ?
Untk solat lha , xkan shopping kowtt .
Lepas tuhh , bapak aku tanye nk gy mne-2 lgy x ?
Aku ckp lha nk gy beli shawl kat kedai belakang Greentown Mall tuhh .
Bile smpai kat kedai tuhh , aku terus beli shawl wane pink (sesuai ngn baju kurung aku)
kaka aku beli wane hitam . (Bapak aku belanje)
Lepas siap bayar semua tuhh , bapak aku ajk gy masuk Greentown Mall plak nk beli handphone baruu .
Waktu jln-2 kat situ aku nmpk handphone wane pink , comel kowtt !
HAHA , lupekan phone tuhh , xpenting mne pown .
Pastuhh smpai lha kat satu kedai ny .
Bapak aku daa terrrrrtarik kowt kat phone yg ade kat kedai tuhh .
So, dye beli lha satu phone SONY ERICSSON (touch screen punye)
Cantek lha jgk , wane silver black .
Waktu bapak aku sembang ngn Cina jual handphone tuhh , aku ngn mak n kaka aku gy lha jln-2 kat kedai kasut dekat-2 ngn kedai handphone tuhh jeee .
Aku beli lha satu slipper wane purple kat kedai tuhh , cantekkkkk !! :)
Lastly , we go back home .

Kat uwma plak .
Bapak aku daa menunjuk-2 phone baruu dye tuhh , ingt aku heran sgt kee ?
Aku test lha maen phone tuhh , best lha jgk .
Disebabkan bapak aku xrety maen phone tuhh , dye bagy kat aku phone tuhh .
HAHA , senang gilee aku dpt .
Abg ngn kaka aku da jeles daa .
Bapak aku ckp lha kat abg ngn kaka aku "dye pandai xpe"
HAHA , kembang hidung aku .

Okeyh , tuhh je lha kisah nye .
3 bende aku dpt ---->
  1. shawl pink
  2. slipper purple
  3. new handphone 
3 jee , xbyk pownn .
Tapy aku tetap happy !

kbye ! :))