"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


Thank You , Sis
6 Nov 2011 11:51 am | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah
Hye ! Hary ny aku nk bgy penghargaan sket kat sis aku ny . Untuk pengetahuan korg dye ny lha yg edit blog aku jady mcm ny , amacam cantek x ? Sis aku name Elie , kenal ? Alaa yg ade hidung , mata , mulut , telinga tuhh . Kenal kan ? Kalau xkenal pown , bwt2 kenal je .

Ucapan khas untuk sis aku -ELIE-

  1. Firstly , Emie nk ucapkan terima kasih byk2 kat kak Elie sbb da byk tlg Emie edit blog .
  2. Secondly , kak Elie da bwt blog Emie cantek sgt . 
  3. Lastly , terimalha sediket hadiah yg xseberapa ny .


bukak_lha_yerk !

Emie rase baek kak Elie save je pic present ny sbb nye kalau nk bukak xtentu lgy bile bley tgk isinye . Maybe sampai tua pown xbley bukak . Naseb lha yerk !! :))

Actually , I happy sangat ! HAHA XD .
-Ny lha perangai sorg minah kat dlm buku Akhirnya Aku Kahwin tuhh . Dyeorg gelar minah ny dgn panggilan "Minah Exceli" . Sbb dye ny kalau nk ckp mesty kene ade perkataan "ACTUALLY" . HAHA, gedikkan ?-

Aku pown xtao nape tetibe aku citer pasal minah tuhh . Da sawan kowt aku ny . Btw, aku mmg happy giler lha , xtipu !