"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


I miss You All , Friends !
5 Dec 2011 4:30 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah


Hey , korg ! Klau korg kenal aku , aku nak bagy tao yg aku miss korg sangat-2 . Korg miss aku x ? Maybe aku miss korg sbb dahh lame xjumpe . Maklumlha , kan kee skrg ny school holiday . So, korg ape cer ? Sihat x ? Klau sihat alhamdulillah lha . Klau x , aku doakan korg cepat sihat lha yerk ! Aku kat sny sihat-2 jee . Actually , aku bertambah sihat kowt . Sbb adeq aku ckp "kakak ny gemuk lha" . HAHA . Gemuk ? Tapi betol lha sbb berat badan aku pown dahh meningkat 1kg . So, aku ade siket rase kecewa lha ;'( Korg bercuti kat mne holiday ny ? Klau pegy luar negara mesty best kan ? Mcm PARIS kee ? Huuuuh , best nye ! HAHA , dahh mule aku berangan . Ape-2 pown jage lha diri korg mase bercuti jgn smpai cedera sudaa lha . Aku xnk jumpe korg dlm keadaan xcukup sifat . HUUUUU~ mengerikan . Aku nak bagy tao korg yg aku boring sangat duduk kat uwma ny , tuhh pasal lha aku abes kan mase aku dengan blog aku yg tersayang ny . Tapi makin hari makin aku menyampah asyik tengok blog ny jee . Dan aku rase lha kan , blog ny pown menyampah tengok muke aku . Xpasal-2 dye ckp "asyik muke minah ny jee , xde kee org laen nak melawat aku ny, best siket" . So, korg melawat lha blog aku ny , kesian dye nangis nnty banjir blog aku . Yg ade blog tuhh jgn lha bace jee , FOLLOW lha weyh ! Sombong lha korg ny . InsyaAllah , klau korg tinggalkan link kat blog aku , aku akan follow balek . Aku xde lha nk paksa sangat kan ? Tapi bkn nye susah pown nak FOLLOW aku kan ? So, petimbangkan lha yerk ! Kepada Raja , Balqis , Syafiqah a.k.a Debab , Alyaa , Anis , Farhah , Nabilah , Amalina , Muazzah , Adlin , Natasya dan yang laen-2 . Harap korg semua bace lha entry ny khas untuk korg semua ! Okey lha , jumpe korg tahun depan kat SMK Seri Iskandar . Bye-2 ;))

Wasalam