"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


My Cute Pusheen Cat
22 Dec 2011 5:32 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah
Align Left

Hi, peeps! Baru je tadi aku tengok doodle PUSHEEN cat aku. HUHU. Comel gile lha.Tengok lha nnti aku penuh kan blog aku dengan PUSHEEN cat tu. Huyooo! Mesti comel. Korang rajin-2 lha jengok blog aku ni klau nak tengok PUSHEEN cat aku tu. HAHA. Just kidding, tak nak tengok pon takpe. Aku geram lha tengok PUSHEEN aku ni. Klau lha ade kucing hidup yg mcm PUSHEEN ni, comfirm aku ambik terus jadikan pet aku. Tak kesah lha orang punye ke, aku maen culik je. Asalkan aku dapat. HEHE. Jahat tak aku ni? Jahat sangat-2 kan? Aku tahu tu. Okey tadi aku jumpe aksesori gmbr PUSHEEN. So, korang nak tengok tak? Scroll ke bawah lagi ye syg.



SoOoOoOoOoOo, cuteeeeeeeeeeeeeeeeeee!