"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


SAKAI !
8 Dec 2011 6:30 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah

Hye korg ! Aku tengah sakit hati lha dengan sorg pompuan ny . Kalau yea pown xreti nk edit blog ke buat ayat ke , tnye lha aku mungkin aku boleh tolong ke kan ? Ny x dye copy semua yg ade dlm blog aku ny , termasuk ayat-2 aku sekali . X ke SAKAI nme nye tuhh ? Kalau korg kene mcm aku ape korg rase ? Sakit hati kan ? So, korg jgn lha jadi copycat mcm minah xsedar diri ny . Aku xkesah klau dye nak tiru sket-2 , tapi ny dahh melebih tahu ! Korg nak tahu ape yg dye copy dlm blog aku ?

1. Dye tiru aku punye link blog 

# Kan link blog aku gadisgergousyangbaik.blogspot.com kan ? Dye pown dengan senang hati tanpa memikirkan perasaan org laen terus dye tiru jgk tapi laen sikit , dye tiru gadisbaik jea . Belakang tuhh ade satu perkataan lagi . Malas lha aku nak bagi tahu sbb nnti korg boleh bukak blog dye .

2. Dye tiru aku punye biodata yg kecik kat tepi tuhh (Miss Emie)
# Ny lagi aku geram ! Kan aku tulis Miss Emie , dye plak tulis Cik ***** . Bezanye cume bahasa jee , maksud dye sme jee kan ? Nmpk sangat lha nk tiru . Lepas tuhh dye tiru aku punye full biodata , sebijik dengan ape yg aku tulis dekat biodata aku . Cume dye tukar lha name dye , tarikh lahir dye , tempat lahir dye . Semua org boleh buat mcm tuhh kan ? Yg aku geramkan sangat ny . Boleh plak dye tulis ALREADY TAKEN BY RANDY PANGALILA . Sebijik kan ? Aku tahu mmg aku perasan sbb suke dekat pelakon indonesia yg aku xpernah jumpe . Tapi ... minah sekor ny tahu kee spe RANDY tuhh ? Kalau dye kenal , aku xkesah sangat tapi klau xkenal ? HAHA , sahh dye ny gilee . Kalau dye suke RANDY tuhh pown suke lha aku xhalang pown . Cume , ko tukar lha ayat ko tuhh . In relationship with RANDY PANGALILA kee ? Taken 100% by RANDY PANGALILA kee ? Banyakkan ? Xkan lha ayat aku jugak kau nak tiru minah oiii ! SAKAI betol lha kau ny ! 

First time aku jumpe pompuan mcm ny korg tahu ? Suke menyusahkan org . Lagi satu , dye ny xpandai gune blog rasenye sbb dye xreti edit , xreti update . Dan klau korg nak tahu ny blog dye yg kedua . Yg pertama agaknye dye dahh rosakkan kowt ? Yla , org xreti gune kan ? Mane boleh bertahan lame . Aku kenal pompuan ny sebenarnye , dye member aku dekat skolah rendah . Satu kelas plak tuhh . Dan klau korg nak tahu dye ny kuat menipu !!!!! Dye kuat jeles tau dengan ape yg org ade . Kalau korg bagi tahu dye korg baru beli bende tuhh ke ny ke , dye akan ckp "aku pown ade jgk tapi kat rumah" . Aku pown boleh lha ckp mcm tuhh . Kau ingat kau sorg jee boleh ? So, klau korg kenal dye tolong lha nasihatkan dye supaya jgn suke meng-copy-2 blog org ! Klau xreti tnye lha , ny sakitkan hati org . Xde otak lha kau ny . Aku tahu dye akan datang lagi kat blog aku untuk curi ape-2 yg dye suke . Maybe , klau dye dtg dlm mase terdekat ny dye akan bace entry aku yg ny . Aku xheran klau kau nak bace sbb entry ny mmg khas untuk kau ! So, silakan lha membace nye sampai tamat . Aku xkesah klau kau nak marah aku sekali pown . Lagi pown ape hak kau nak marah-2 aku ? Kau yg salah bkn aku . Kalau kau tengah bace skrg , tolong lha tukar semua yg kau dahh buat tuhh . Tolong sangat-2 . Aku akan selalu dtg blog kau , okey ? So, tukar lha cepat-2 . Klau boleh skrg jgk ! Kalau x aku pecahkan rahsia kau ! Jahat sangat kee aku ny ? Aku mengaku aku mmg jahat tapi aku cume jahat dengan org yg buat jahat dengan aku . Wajar lha kan ? So, jangan lha buat jahat dengan aku . Okey lha aku nak chaww dulu . Nak tengok cerita Nada Cinta *randy berlakon best ! Okey bye-2 .

#Komen klau korg sokong aku ;))