"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


Happy Birthday to Me ♥
3 Jan 2012 8:37 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah



Hi, awak-2 semua. Esok birthday Emie dan esok jugak hari pertama persekolahan bermula. So, Emie rase gembira sbb esok Emie dah meningkat 13 tahun *dah remaja tapi perasaan sedih maseh ade sbb sekolah dah nak mula. Tak boleh nak update blog banyak-2, online facebook ngn twitter selalu. Emie ckp cam tuhh sbb Emie selalu main laptop sampai subuh *lame kan? Dashat tak? Hehe.

Emie nak mintx sesuatu ni boleh tak?

Ala, boleh lhaaa..

Tolong nyanyikan lagu Happy Birthday untuk Emie

Nyanyi dengan intonasi yg betol ye! Heheh

Ni Emie sediakan liriknye.

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Emie,
Happy birthday to youuuuuuuuuuuu!!!

Klau korg nak tahu waktu Emie update blog ni ade sorg Best Friend Emie mecej, dia wish "Happy Birthday" kat Emie. Huuuu~ terharunye. Tapi yg sedih nye kiteorg tak dpt jumpe esok sbb dia sekolah kat smka. Rase mcm nak nangis laju-2 je. Haha. Lupekan je lha. Ape-2 pon thank you very very much Debab

Happy Birthday jugak kepada anda yg lahir bulan Januari