"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


I Hate It Damn !
14 Jan 2012 9:16 am | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah


Haloo! Aku rase dah lame aku tak update blog. Last aku update 4 Januari 2012 tu pon pasal birthday aku. Aku series ckp aku mmg miss gilee kat kau lha!!! Kali ni aku dahh tukar blogskin aku ke wajah yg baru dan ia sangat cun melecun. Ape aku gedik? Skin tak cantik? D.I.C!! If you know, this is MY BLOG! Not your! So, jangan nak sibok-2 mengate blog aku. Daripada blog kau? Cantik sangat kerr? Kerr takde blog langsung? Kesian dehh loooow! Actually, entry ni just for my Ex-Member. So, aku rase korang tak perlu lha nak bace entry ni. Menyakitkan hati korang je aku rase. Korg tahu kenape aku jadi garang mcm ni? Sbb ade EX-MEMBER aku mase standard 6 dulu yg suke menyibok hal aku. I know I famous and beautiful not like you! *aku ckp kat bdk tu jgn terase ekk. So, kau nak banyak tanye knpe? Jealous tengok aku? Well,  aku mmg famous nak buat camne? Semua org nak jadi wartawan tanye aku mcm-2 kan. Kerr ambition kau nak jadi wartawan satu dunia? Haha, aku tak heran. Tapi kan... apsal kau suke menyibok kat aku je? Org laen tak pon? Kerr kau nak aku maki kau dulu baru kau nak diam? Cer citer sikit. Aku tak faham dgn kau ni -,- Aku rase aku dahh berkali-2 ingatkan kau, apsal kau masih nak menyibok? Kau ingat ehh sekali lagi kau menyibok hal aku, aku takkan segan-2 nak maki hamun kau depan org ramai! Kau ingat aku takot sangat ke dgn kau? Aku tak takot lha, derr! Siap sedia je lha ekk! Satu hari nnti semua yg kau buat akan terbalas dgn sendiri nye. Aku cume nak ingatkan je. Jgn nak jage tepi kain org, aku tengok hari tuu pon kain sekolah kau dahh terkoyak rabak. Kesian kau kan? Tapi nak buat camne, kau suke sangat jage kain aku, kain kau sendiri lupe nak tengok. Busy sangat ye? Takpe lha aku sakit hati bile ingat kat kau! Kepada sorg mamat poyo yg bername Fadzlan a.k.a berok! Kau jgn ingat kau gangster sngat ehh! Badan kechik! Perasan lebih! I HATE YOU FOREVER N EVER! KBYE.