"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


Tolong Jangan PRIVATE blog
5 Feb 2012 10:21 am | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah

Hye peeps! Tadi aku sajesaje lha kan nak bw kat blogblog yg baik hati dah follow aku. Tapi ade 2/3 org blogger yg PRIVATE blog diaorg. So, aku nak ambik kesempatan dlm kesempitan nak bagi tahu korg "Klau dahh FOLLOW jgn lha gatalgatal nak PRIVATE blog". Aku bukan ape aku cume nak tengok blog korg aktif ke tak kan? Klau tak aktif aku cadang nak UNFOLLOW je. Aku tak fhm tol lha ngn manusiamanusia yg suke PRIVATE blog ni, ape motif korg buat mcm tuhh ehh? Taknak bagi org bace? Baik buat diary je, kan senang? Takyah nak susahkan bloggerblogger lain nak jengok blog korg. Okey lha malas nak ckp bnyk nanti korg ckp aku ni mcmmcm lha kan? Kepada sesiapa yg ade blog tapi tak pernah PRIVATE aku sarankan korg jgn lha tanam citacita nak buat bendebende tuhh. Aku tak pakse okey? Sukehati korg lha. KBYE!

Aku ni banyak ckp sangat kerr?