"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


It's OVER !
9 Jun 2012 5:31 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah




Assalamualaikum 'n' a very good evening to all of you. Today 9 June 2012, Saturday was the last day i'm at HOME. Tomorrow I will back to Maktab T.T. *iHATEthem* 

okey stop speaking! U're malay rite ? Please proud with your language ^^,

Maaf atas kesalahan teknikal di atas -.-. Nmpaknye....... cuti dh nk abis :'( tak sangka plak aku yang masa 'n' hari JELLY with us o.O. Act, aku cume taknak balik Maktab jee. Tempat tuhh bagaikan PENJARA bagi aku sbb tuhh aku benci dia -..-. Tp, esok aku TERpaksa balik jgkkk! FYI, aku kene balik naik bas lg lha aku MENYAMPAH! I hope next year this thing will not be again =.=. Aminnn!!! 'N' dikesempatan ini jgk aku nak mintak maaf klau tak update blog ni dlm mase SEBULAN sbb aku maybe tak balik bulan RAMADHAN ni. Maklumlha cikgu bagi cuti 2hari jeee. Tuhh pon Sabtu Ahad. Klau 2hari je nk buat ape? Abiskan mase kat jalan jee k ! Ayah aku plak, die ckp nak melawat aku 7 Julai nanti. SEBULAN lg kowttt! Mne boleh tahan. Aku nak balik. Bunyi macam "HOMESICK" rite? But, sebenarnye tak pon k! Aku cume bencikan Maktab tuhh. Klau korang school situ pon korang akan jadi mcm aku. Hewhewhew. K lha ayah ngn mak aku nak g kebun. Aku nak FOLLOW byeeee~

p/s : GOODBYE HOME