"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


Selmat Hari Raya !
19 Aug 2012 12:44 am | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah

BONJOUR FELLAS ! 

Salut ! kay malam ni aku nak ucapkan "selamat hari raya aidilfitri maaf zahir jee batin xyah kowt x sesuai sangad" HAHA .  whatever lha emie :D mcm yang korg semua tao esok raye rite ? k . aku pon tao pasal tuhh . amacam korg dh iron semua baju raya ? barang2 dh cukop ? "dahhhh!!!!" k bagosss muredmured ! AHAKS XD . 

dikesempatan ini juga saya ingin mengumumkan seperti ayat di bawah : 

*click for biggestTtTtT

cool kan ayat aku ? kay aku tao , xyah ckp aku dh tao dh . *perasan . klau korg on facebook dlm mase terdekat ni korg mmg penah nmpk post aku yg ni . HIKKHOOKK -,,- (piggy aku yg baru/lawa hidung die) mcm biase lha bile hari raye mesti ade ayat maaf-maaf ni kan . kay sekarang aku nk mintx maaf kat korg semua yg tengah bace entry ni . *touching ni* exspecially , manusia-manusia kat bawah ni , harap korang bace lha entry aku yg meletop top top ni ---,,--- *bajet 10 saat

Elie Lahh :D


FYI , die ni lha kakak aku . die sek kat teknik taiping . die baru form 4 *dh tua dh ponn* n die dh berpunye namenye ape tah "NULL" jee yg aku ingat ---> akk , emie mintx maaf tau sbb selalu memekak kat telinga akk . sebenarnye tuhh just nk test suare emie ngn telinga akk je , kowt2 rosak ke ? mane tao . Tuhan kan maha besar . yg pasal pukulpukul ke tariktarik rambut ke tuhh saje jee , nk guraugurau care kasar sket pon xkan xley kowtt ? kannn .. btw, selamat hari raya ! esok kite snap gmbr bnyk2 samesame ehhh ! always miss u when i'm in mrsm terendak <3

Illiya Dalila :D 


ni pon kakak jugak tp kakak angkat , die form 5 *goodluck 4 your SPM* . die sek kat mrsm terendak . die ni kejap berpunye kejap tak . nth lha nk ckp camne , biar lha asalkan hidup die bahagie . ---> akk, emie nk mintx maaf sbb selalu kacaukacau kakak xtentu pasal . actually, tuhh cume nk bagi akk happy jee . kalau menambahkan rase saket hati akk sorry lha ekk . rasenye dh banyak emie ucap hari raya kat akk , so xyah dh lha ehh . HEE~ *nnti kite snap gmbr sesame mase sambutan hari raya kat maktab k !

Naqiba Lucma :D


Yg ni bestie aku , name die naqiba tp aku panggil die lucuma atau lebih sedap funnyma :)) FYI , die homeroom aku Phoenix B n die kelas 1B3 same ngn aku . Well , =..= ! die ni minat alau , aku pon xtao kenape . maybe die suke sbb die tengok KUCING dlm YOUTUBE tuhh kowt . Whatever lha , ade aku kesah ? ---> qiba , aku nak mintx maaf tau sbb tukar name kau jadi mcm tuhh . btw , sedap ape ? kann ? tengok lha spe bestie die kan ? *perasan lebih . klha aku tao aku banyak bwt salah kat kau , tapi mcm mne pon kau kene maafkan aku gak . kite kan kawan ! FYI, first time aku jumpe kau . aku mmg harap gilee dpt kawan ngn kau . so , now hajat aku dh tercapai . aminn ! K nnti kite jumpe kat maktab eh ! semoga kau makin gemokk !

Adriana Azyyati :D


Yg ni bestie aku lagi sorg . Die ni gelabah sket btw, die comel ape ? Name die Adriana atau dikenali dengan adwianose yg b'maksod adwiahidung . HEE ~ Die homeroom laen tp kiteorg satu kelas . pengalaman yg paling manis aku , qiba ngn die ialah mase test m'jahit kat bengkel . cara die jahit sumpah lawak *kepala ngn badan die gerakgerak mcm menari rapp !* fuyooo ! teror arr kau ad ! ---> ad , jgn ambik hati sangat ape yg aku ckp kat atas tuhh . just nk cite sket jee . kau pecer ? sihat ? abey ? bedah ? okey ? sorry bnyk tanye . Hee ~ aku mintx maaf tau sbb selalu mara2 kau kat sek . alaa , aku kan baran so fahamfaham jee lha . kite snapping picture lepas raya ni kat maktab k ! selamat beraya !

Danial (OD) :D


kay, ni plak 'adik' aku . name die danial tp org pnggl die kat mrsm OD . k cute name tuhh sesuai ngn muke die . die ni same homeroom ngn ad . n satu kelas ngn aku jugak . die bdk laki yg bley dikirakan plg rapat lha jugak dgn aku kat kelas . klau nk diikutkan tiap hari aku mcj ngn die . klau saat tuhh tipu lha kan ? ---> OD , aku nk mintx maaf klau selama aku kenal ngn kau , aku penah saketkan hati kau smpai kau mara gilee kat aku . k aku faham kau comel . so , sharing lha sket ngn aku duet raya kau nnti . kau kan adik aku . kau kan baik . kau kan comel . btw, selamat mengutip duet raya esok . bye !

kay, tuhh jee lha kowt org yg paling rapat ngn aku bwt mase ni . maybe lepas ni akan b'tambah lagi . AMIN ! actually , ramai lagi . tapi xlarat lha aku nk tulis panjang2 ni pon dh cukop panjg lha ni . dh b'jam2 aku siapkan okey ! so , aku dh penat . kbye ! SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI , SEMOGA RAYA TAHUN INI LEBIH MERIAH DARIPADA SEBELUM NI . aminn !

p/s : raya tuhh raya jugak , jgn lupe hw !