"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


Happy Holiday N Deepavali
13 Nov 2012 3:47 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah
Assalamualaikum . Hee, Emie here ;] yeayh, holiday's coming ! The last 'Pulang bermalam' or balik kg. Kene kosongkan loker . Guess what ? Aku tinggalkan 1kotak sederhana size + majalah SISWA dari bln 3 hngga 10 ke 11 tah + 1botol + umbrella*org dlu punye + wallpaper aku yg comel wane purple tuhh . eheksz :3 . that's all for akak form5 yg TUMPANG blok J . ambik lerr , xnk pon . Hee~

Finally, sampai jugak hari yg dinanti-nantikan . Actually, dri last week aku da bwt countdown tarikh nk balik ni . N today, da termakbul aku da balik rumah tengah online sambil update blog ni haa . Ape ? korg jeolous ? Kesah pulak kann ? Hee, lex ar jgn mara . Gurau jee . Kasar sket pon xbley .

Hm, for akak Iliya Dalila bt Mohd Azri*betol ke pon* "good luck SPM , do the best tau ! Emie selalu mendoakan akak Emie yg t'syg ni ." For Eliyani bt Abd Rahim*comfirm betol* Ni haa adik KANDUNG kau nak  ucapkan "good luck for next year SPM candidate . Semoga berjaya dapat STRAIGTH A'S ." For akak SYAHIRA [sorry pasal hari tuhh . act, bukan sya yg cri pasal . akak yg mulekan dlu . sya yg kene . MAMPOS lha kau ! hee~ pape pon selamat menjawab] *sya mmg kurang ajar dgn org yg kurang ajar dgn sya* :P

For BATCH 29 mrsm terendak . oke, aku mengaku aku MISS korg . Accept Boys b3*benci korg* hmm, korg mesti tengah honey moon kan ? ala maklum lahh da hampir sethn mengadap Pembunuh Budak Sekolah jee . spe x ANTI . kann ?

Oke lha , tuhh jee . wait2 . " hey2 , nak cakap sikit . saya ni budak alim . so, saya ANTI BOYS . ulang suare "SAYA ANTI BOYS" harap maklum ;] <------------- mcm penah dgr jee kann ?
DAAADAAAAAAA !!

oppppss !!!!!! Oppa Deepavali Style ;))