"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


Lirik lagu Mendalam bagi AKU
24 Dec 2012 1:19 am | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah

Assalamualaikum ^.^
Bonjour fellas , hi korg ? Dahh tidoo kee ? Alahai, awalnye ! Oppppsss, aku yang tidur lambat :P Dahh pukul 1pagi dahh pon  Takpe lha nak happpdate jugak sebelum tidoo . Katakata terakhir :D

Nampak tak tajuk entry nihh ? Dia pasal lagu yg bertajuk "Hujan Kemarin" . Act, tadi aku gi bw blog sorg blogger nihh . Blog dia cantikk ! Nakkk tengok ? Pegi sini --> http://didijojo.blogspot.com/

Aku cakap lirik lagu nihh MENDALAM bagi aku kann ? Yuppp ! 100% betol ! Mmg mendalam lha sbb aku dahh bnyk kali disakiti , mmg jadi mendalam lha lagu nihh . But now couple balek ngn salah sorg Ex-Boyfie aku yg dulu *bunyi mcm ramai jee boyfie kann ? mmg betul pon sebenarnye . Alahaii, aku mengaku aku tak pikir masakmasak . Maenn jawab jee "Okey" time dia ajak couple =.= Act, rindu jee tak harap pon menjalinkan hubungan balik *HOHO ayat aku cunn takkk ? HAHA .

Nihh lirik lagu dia , klau korg ade SAD STORY mase couple cube ingat bende tuhh mesti lirik lagu nihh jadi MENDALAM kat korg . lirik dia pendek jee but MENDALAM gilleee bagi aku !

Lirik Lagu Hujan Kemarin
Kemarin ku dengar kau ucap kata cinta  
Seolah dunia bagai di musim semi 
Kau datang padaku membawa luka lama 
Ku tak ingin salah semua seperti dulu
Reff: 
Tak ingin lagi rasanya ku bercintaSetelah ku rasa perih 
Kegagalan ini membuatku tak berdaya 
Tak dapat lagi rasanya ku tersenyumSetelah kau tinggal pergi 
Biarkan ku sendiri tanpa hadirmu kini lagi 

Repeat reff 
Biar ku sendiri tanpa hadirmu kini lagiHujan kemarin

Act, klau korg bace balek lirik dia mcm kite nihh tak KUATT kan nak hadapi semua tuhh ? Yee, mmg betol pon ! Bila org dahh saketkan hati mcm nihh lha rase dia . Try bukak kat YOUTUBE pulak . Penyayi dia mmg nyanyi dgn penoh perasaan gilee >< . 

Harap hubungan kite kali nihh tak jadi mcm dulu dahh , perit rasenye ! 

p/s : maaf penggunaan kata "AKU" dlm entry nihh . Nak luahkan perasaan jee sebenarnya :D

maen tingting tepi kolam ,
bhaii selamat malam ! ^.^