"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


Menang GA !
22 Dec 2012 12:49 am | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah
Assalamualaikum ^.^
Firstly, Eylia nak mintak maaf sbb dahh jarang buat entry pasal life Eylia sendiri yla Eylia nihh da mcm takde life je asyik join GA , Segmen , contest org . Tak menang tangan asyik nak LIKE fanpage sponsor lha , follow blog lha follow twitter lha subscribed youtube lha . Tuhh lha keje Eylia selama cuti nihh . Bukannye nak belajar , ni pon homework bm yg cikgu post arituhh tak siap2 lagi . Waaaaa , mcm mne nihh ? Cuti tinggal seminggu jee . Sempat ke nak siap ?

But , jgn risau ! HOHO XD ! *dahh mcm iklan pencuci tandas jee :P HAHA , abaikan ~ Actually kan Eylia nak bagi tao yg Eylia menang Giveaway daripada seorang penganjur yg awesome gituhh . Best gilee lha join GA dia . Rugi korg tak join . Nak tao Eylia menang ape ? Jengjengjeng !!!

Turun ke bawah kembali jika disuruh :)


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|sudah penat yaa ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|maaf yaa scroll ke bawah lagi !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|sabar ! sabar itu kan separuh daripada iman !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|sikit jee lagi .......... jgn putus asa !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|dahhhhh !!! dahh dekat daa dekat !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Naik balik kalau nak tao ape hadiah dia :P


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

HAHA , kene tipu looo ! Act, hadiahnye belum sampai lagi . Tengah menanti abg posmen dtg hantar ^.^

Nak tao ape hadiah sebenar ? Click Sini
----------------------> http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/12/winners-for-iras-speechless-giveaway.html

*kite JAMkan trafik diaa !