"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


Najwa Latif dituduh sebagai Anak Derhaka ?
12 Dec 2012 9:18 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah
Assalamualaikum n selamat malam warga blogger!
Tengah buat ape tuhh ? Mesti tengah update post pasal 12/12/12 kann ? Yuppp! It's a beautiful and awesome date. Spe date arini, angkat tangan!! Malangnya anda dahh membuat dosa pada tarikh yg unik ini T^T Semoga cepat bertaubat ye! HEWW! maaf2! Hanya nak menasihati sahaja.

Actually kann ? Eylia nak citer pasal Najwa Latif ni. Tadi tak tao mcm mne Eylia tetibe ternampak ARTICLE yg HOTTS nii. Wahh, ape lgii ? Jom kite HOT kan lagi . HAHA XD . Don't worry, just nak share je. Sharing is caring rite ? HEHE .

Berita Hangat di Murai Dot Com


KUALA LUMPUR, 12 DIS 2012: Kes yang mengangkat isu ayahanda Najwa Latif, Abdul Latif yang menuduh anaknya itu sudah derhaka bukan saja mengejutkan industri seni hiburan tempatan, malah ia turut mengundang pelbagai spekulasi sehingga ada segelintir peminat melahirkan rasa tidak puas hati terhadap ayah kepada penyanyi lagu Cinta Muka Buku tersebut.

Lebih panas lagi, menerusi segmen Panggilan Misteri Murai (PMM) kendalian pengacara, Ajieb Rosdi, seorang pemanggil telah mengadu domba dan tidak menyangka isu kekeluargaan dibangkitkan keluarga penyanyi yang baru saja selesai menghadapi Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Pemanggil yang ingin dikenali dengan nama Dee sangat risau dan berpendapat bapa Najwa tidak sepatutnya melakukan sebegitu. Dek kerana tuduhan ini, pelbagai isu negatif wujud dan membuatkan imej Najwa tercalar.

Apakah tanggapan negatif tersebut? Apa pula yang berlaku kepada Najwa serta peminatnya? Tonton Panggilan Misteri Murai sekarang untuk mengetahui jawapan disebalik isu Najwa yang dituduh sebagai anak derhaka. PMM disiarkan setiap Rabu di http://www.murai.com.my/

Thank for reading . Next entry , 12/12/12 ^.^