E
M
Y
L
I
A
R
Year End Giveaway By Cik Bunny
7 Dec 2012 | 1 comments

Assalamualaikum ^.^
Now, Eylia nak join satu lagi GA yg dibuat oleh insan yg dicipta oleh Allah dengan paras rupa yang cantik iaitu Cik Bunny atau nama sebenarnya ialah Fahima .

*tekan banner yg ade cute misterious bunny tuhh untuk menang!

Disini Eylia berharap agar awak, awak , awak dan awak semua lha yg sedang membace agar join GA ni . Ni mmg Eylia berharap sgt2 . Sbb nnti klau Cik Bunny terima lebih dari 100 penyertaan  bermakna kita semua yg join ni dahh comfirm dapat present from the beautiful lady .

Tak caye ? Tengok sendiri kat blog dia , tekan lha banner tuhh dlu . Macam mne nak tengok klau bannernye pon tak tekan -.- Lagi pon syarat dia senang jee , takpayah susah payah nak like or follow sponsor coz GA ni Cik Bunny buat sendiri :D

Eylia tao korg tak percaya ape yg Eylia ckp ni kan ? Oke fine . Klau Eylia tipu , Eylia mmg berdosa besar . Eylia mmg ckp benar ni . Kan dahh pelat indon nihh . Tolong lha faham . Taknak tekan pon takpe , cari jee lha sendiri . Eylia pon tak kesah >< . HAHA .

Oke lha , tuhh jee . Spe yg rase Eylia ni jujur join lee yee . Mmg tak rugi langsung . Ni lha GA paling best bagi Eylia . Tapi klau korg tak suka . Eylia tak kesah . Sbb laen org laen lha citarase nye . Ye idok ? HAHA . Perakwoman is coming :P Goodbye !

Semua peserta GA ini mendapat hadiah . Jom lha join ! It's gonna be lebih meriah if u all ade ;) Percaya lha ><