"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


My Ex Boyfriend
15 Oct 2013 12:29 am | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah


Dear Ex , 
" Hai "
" Hello "
" Emmm "
" Aaaa "
" Errr "
Saya gugup bila nak ckp dgn awak balik . Haaa , sebenarnya ....... sebenarnya ........ saya nak ckp something . 

" Awak rindu saya tak ? "
" Awak suka saya tak ? "
" Awak cintakan saya lagi tak ? "
" Awak dah berpunya ? "

Emm , tu sebenarnya luahan hati aku yang tak terkeluar melalui mulut . Faham-faham jee lha . Mean , aku PENDAM semua tuhh . Aku nak buat entry ni for luahkan segala isi hati aku dekat ex aku . K harap awak baca entry ni .

Let's begin -- >

"Awak , saya nak cakap yang saya sayang awak sangat-sangat . Awak sayang saya tak ? Saya tahu saya dah tak satu sekolah dengan awak and saya tahu kita makin jauh . Setiap kali saya online saya selalu bukak twitter awak . Awak selalu tweet pasal cinta . Saya sentap bila baca semua tweet awak . Saya tak tahu lha awak cakap pasal saya ke girlfriend baru awak ke . Tapi saya ada baca satu tweet awak , yang ni -->

Awak. Saya rindu sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat dekat awak. Harap awak sama macam saya. 

Kalau betul tu saya , saya nak cakap yang saya pun rindu dekat awak jugak . Awak ada tweet ni jugak

couple mule2 mmg syok lame2 mule menyampah pastu putus sedar2 besok dh couple ngn org lain plak mmg syok kan couple ni

with

Sebelum kita berkapel cuba kita tanya gf kite tu bpe kali dh die bercerai

Saya tak tahu ni pasal saya ke bukan atau awak saja-saja tweet tapi saya TERASA SANGAT-SANGAT . Saya tahu saya banyak buat salah dekat awak . Tapi awak kena faham semua manusia buat salah . So, saya dah belajar dari kesilapan ni . Saya tak couple pun dengan sapa-sapa sejak form1 sampai skrg . Even ade classmate saya suka dekat saya . Saya just kawan macam biasa jee and kadang-kadang saya buat tak tahu jee dengan dia . Sebab saya ingat dekat awak . Sebab saya sayang awak . Awak , awak nak tahu tak saya selalu cerita pasal awak dekat classmate perempuan saya . Nampak tak ? Saya selalu ingat awak . Sebab tu saya tak couple . And kalau awak ingat lha kann . Dulu awak penah mintak nak couple balik dengan saya tapi saya tolak and saya cakap saya nak kawan dengan awak jee . Tapi saya tak tahu kenapa saya rasa macam saya lha orang paling rugi dalam dunia ni sebab tak terima awak . Saya harap awak still tunggu saya .

Kalau awak ingat lagi , awak ade tweet benda ni -->

Tk nk cinta just friend
Sebab tu saya cakap awak macam cakap pasal saya sebab saya penah cakap macam tu dekat awak . Tapi tak tahu lha kalau ada orang lain cakap kat awak macam tu jugak . Saya cakap macam ni sebab saya rindu sangat-sangat dekat awak . Macam apa yang awak tweet tu lha . 

Awak tahu tak saya stalk awak tiap2 hari . Saya teringin sangat nak jumpa awak . Tapi saya tahu tak boleh . Awak mesti dah ada girlfriend baru kan sekarang ? Hmm , harap awak bahagia dengan dia . Okay tu jee nak cakap . Kbye . "