"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


Kulit blog :3
17 Nov 2013 10:47 pm | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah

Hola peeps !
Ni first entry for this holiday okay ? okay , clap your hand now . okay da stop . Actually entry kali ni just nak bagitahu about kulit blog baru jee . Amacam lawa tak ? 


*klik gambar untuk tumbesaran yg sihat lagi cergas*

Kulit blog ni diambil dri blogskin.com . Template dia kepunya _______ *tgk kat credit* btw , thankyou very much coz da bagi pinjamkan skin blog yg cantik ni dekat i . yuckkss , "I" ? ahaaa , k melawak jee :P tapi skin ni da banyak d edit . n tutorial yg aku gunakan akan d edit kemudian . 



btw, malam ni #AF2013 kan ? Haaa , agak2 sape menang ehh ? For me , i think AZHAEL coz dorg bawak lagu favourite aku "PENGLIPUR LARA" n dorg mcm comel je mcm handsome je . actually , mmg bukan macam . okaylah , pape pon goodluck to all Akademi Fantasia 2013 candidates . Ahakss . accept nabila . Haha , takde lha . Goodluck jugak nabila . Harap ade tuah . okay byezzz .

Greeny ladies , sm;le .