"bersyukurlah dengan ape yg Allah kurniakan walaupun sedikit . insyaAllah hidup kita akan sentiasa diberkati . SEMOGA EMYLIA BINTI ABD RAHIM MENDAPAT 9As+ DALAM SPM 2016 AMIN YA RABBAL ALAMIN" {}


P O I N T E R !
8 Dec 2013 2:52 am | Written by Emie Pandai Cantik Comel Baik Solehah

Hi readers , today i want to tell you about my pointer .  Cewahhhh , speaking kemain aku ni . Padahal English tak A pun . Okey2 , disbbkan Malay aku A , so talk in malay lha ehh ? Ade sesiape tak fhm malay ke ? hmm , pepandai lha korg upah translatoorr V_V

Pada tanggal 26 November 2013 , haha okay . Melayu asli tak main ehh ? Kita sembang loghat kolumpoq ehh ? Okey , act hari tu abang posmen datang rumah . Salam takde ape takde tetibe dia hulur surat banyak2 kat ibu emie . Dalam banyak2 surat tu ade lha terselit satu surat dari MARA . Kalau MARA of course lha surat untuk emie cuz emie sorg je ANSARA dalam family emie . Haha , k bangga kejap . 



Haa ni lha surat tuhh ...


Zoom sikit , haaa baru nampak nama . Haa tu name emie lha tu .



Jom kita zoom isi dia pulak .













jeng







jeng








jeng



































nak tahu pointer emie berapa ?










okay , sabaqq

























haaa , bawah ni haaaaa























*alhamdulillah , i got 3.5 above and penghormatan pengetua*
thankyou Allah








and i got ranking number


















1


haha , okay . tipu jee .








act, number 78























tak sbnrnya , 


haa ni baru betul .


ni je markah yg emie boleh sumbangkan untuk diri sendiri . agak sedih tapi terima jee lha seadanya .

that's all about my pointer .

Hopefully dapat maintain jadi #Team3.5above #TeamPenghormatanPengetua for every year . Okay tuu jee . Maaf TER-speaking pulak . Maklumlah Abi Nasir *homeroom adviser* da pesan dalam surat suruh pertingkatkan English . So , tengah try lha ni . heeee . 

xoxo ,
EyliaSwagger .